Hair Eyelashes & Nail Eco-Friendly Salon

Ανδρικά Κουρέματα – Κοντά μας θα ανακαλύψεις τι Σου Ταιριάζει

·         Ανδρικά Κουρέματα – Κλασικό με Χωρίστρα στο Πλάι

·         Ανδρικά Κουρέματα με Φράντζα

·         Ανδρικά Κουρέματα – Buzz Cut

·         Ανδρικά Κουρέματα – Undercut

·         Ανδρικά Κουρέματα – Quiff

·         Ανδρικά Κουρέματα – Fade ή Faded Cut

·         Ανδρικά Κουρέματα – French Crop

·         Ανδρικά Κουρέματα – Pixie

·         Ανδρικά Κουρέματα – Pompadour

·         Ανδρικά Κουρέματα – Comb Over

·         Ανδρικά Κουρέματα – Slicked Back

·         Ανδρικά Κουρέματα – Man Bun & Χτενίσματα με Όγκο στο Πάνω Μέρος

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιο κούρεμα είναι πιο δύσκολο και απαιτητικό, το ανδρικό ή το γυναικείο;

Αν κάνετε την ερώτηση αυτή σε κάποιον μη ειδικό, το πιθανότερο είναι να απαντήσει δίχως δισταγμό το γυναικείο – μιας και δείχνει πολύ πιο περίπλοκο και οι γυναίκες, γενικά, είναι πιο απαιτητικές και σχολαστικές με τα μαλλιά τους από ό,τι οι άντρες.

Αν ρωτήσετε, όμως, έναν επαγγελματία κομμωτή, θα απαντήσει επίσης χωρίς δισταγμό πως το ανδρικό κούρεμα είναι πιο δύσκολο και απαιτητικό! Γιατί;

Ο λόγος είναι απλός: το ανδρικό κεφάλι έχει πολύ λιγότερο μαλλί και το παραμικρό λάθος φαίνεται αμέσως, καταστρέφοντας την εμφάνιση του κουρέματος.

Ένα μοντέρνο ανδρικό κούρεμα χρειάζεται πείρα, υψηλή τεχνική και, πάνω από όλα, αγάπη για το αντικείμενο.

Εξάλλου, ο σύγχρονος άνδρας έχει αρχίσει να προσέχει πολύ περισσότερο το χτένισμα και το κούρεμά του – και καλά κάνει.

Παρότι παλιότερα οι τάσεις στα ανδρικά κουρέματα άλλαζαν πολύ πιο αργά από ό,τι στα γυναικεία, η μόδα και τα trends αλλάζουν πλέον χρόνο με τον χρόνο!

Αν θέλεις να είσαι «εντός κλίματος» και να ψάχνεις το επόμενο κούρεμα που θα αναδείξει σωστά τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και τα μαλλιά σου, ρίξε μια ματιά παρακάτω.

Στον σύντομο οδηγό μας για το ανδρικό κούρεμα θα μάθεις όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις, καθώς και τα κορυφαία ανδρικά κουρέματα για το 2020!

 • Ανδρικά Κουρέματα – Κλασικό με Χωρίστρα στο Πλάιανδρικο κουρεμα με χωριστρα

Το κούρεμα που ευνοεί το κλασικό χτένισμα με τη χωρίστρα στο πλάι είναι ό,τι πιο διαχρονικό στα ανδρικά κουρέματα εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα! Ταιριάζοντας καλύτερα στα ίσια μαλλιά και σε τετράγωνα πρόσωπα, το κλασικό αυτό κούρεμα έχει δεκάδες πιθανές παραλλαγές και εξελίσσεται συνεχώς, κατορθώνοντας πάντοτε να παραμένει στιλάτο και κομψό.

Είναι μάλιστα ένα από τα πιο hot κουρέματα τα τελευταία δύο χρόνια, με συγκεκριμένες «πινελιές» που το κάνουν λίγο πιο extreme ή νεανικό· για παράδειγμα, η χωρίστρα μπορεί να περιλαμβάνει το ξύρισμα μιας συγκεκριμένης περιοχής.

Παρότι συχνά λέγεται πως δεν υπάρχει λάθος ή σωστή φορά για τη χωρίστρα, η γεωμετρία του κάθε προσώπου μπορεί να ευνοεί μία από τις δύο πλευρές, κάνοντας το χτένισμα να δείχνει πολύ πιο ελκυστικό ή γοητευτικό.

Ένας έμπειρος κομμωτής μπορεί να σας πει τι δείχνει καλύτερα στο δικό σας πρόσωπο.

 • Ανδρικά Κουρέματα με Φράντζα

Η φράντζα πρώτο-μπήκε δυναμικά στο ανδρικό κούρεμα κατά τη δεκαετία του ‘50 και έχει επανέλθει δυναμικά τα τελευταία χρόνια. Ταιριάζει ιδιαίτερα σε κυκλικά πρόσωπα, καθώς δίνει την αίσθηση πως το επιμηκύνει.

Εννοείται πως, όσο περισσότερο μαλλί παραμένει στο πρόσωπο, τόσο περισσότερες στιλιστικές επιλογές σού δίνει: η φράντζα μπορεί πέφτει ίσα προς τα κάτω, να γυρίζει προς τα πάνω ή στο πλάι.

 • Ανδρικά Κουρέματα – Buzz Cutbuzz cut

Το Buzz cut συνδυάζει απλότητα και γοητεία, κι είναι ιδανικό για άτομα με γωνίες στο πρόσωπό τους ή ωοειδές πρόσωπο. Αντίθετα όσοι έχουν κυκλικό πρόσωπο καλύτερα να το αποφύγουν, μιας και θα τονίζει ακόμη περισσότερο το κυκλικό περίγραμμα, δίχως να διαγράφει γωνίες. Είναι επίσης εξαιρετικό κούρεμα για άτομα που έχουν ή θέλουν να αφήσουν γένια.

 • Ανδρικά Κουρέματα – Undercut

Το undercut ξεχωρίζει από μακριά για τον κομψό συνδυασμό μιας σχεδόν στρατιωτικής αυστηρότητας στο χαμηλό τμήμα του κεφαλιού, κι ενός κλασικού κουρέματος στο πάνω μέρος. Πράγματι, τα πλαϊνά του κεφαλιού ξυρίζονται, ενώ αφήνεται πλούσια κώμη στην κορυφή του κεφαλιού.

Μια από τις πιο δημοφιλείς εκδοχές του συγκεκριμένου κουρέματος είναι το disconnected undercut, όπου τα δύο τμήματα του κουρέματος ενώνονται απότομα, δίχως να τα συνδέει κάποιο αρμονικό σβήσιμο. Σε μια άλλη εκδοχή, γνωστή ως preppy disconnected undercut, ιδανική για ίσια μαλλιά, το μαλλί τραβιέται όλο προς τα πίσω.

 • Ανδρικά Κουρέματα – Quiff

Το quiff έχει γίνει πολύ δημοφιλές τελευταία κι είναι ιδανική επιλογή για μια φινετσάτη εμφάνιση. Το καλό με το quiff είναι ότι μπορεί να γίνει πιο διακριτικό (όπως το κοντό quiff) ή τολμηρό (μακρύ quiff), ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Μια προειδοποίηση μόνο: το quiff είναι κούρεμα με ιδιαίτερες απαιτήσεις από άποψη τεχνικής! Αν θέλετε να το πετύχετε, απευθυνθείτε σε έναν έμπειρο hair stylist.

 • Ανδρικά Κουρέματα – Fade ή Faded Cutανδρικά κουρέματα fade-beyond beauty

Στο συγκεκριμένο ανδρικό κούρεμα, που είναι μια πιο μοντέρνα παραλλαγή ενός πολύ διαδεδομένου κουρέματος, τα πλαϊνά κουρεύονται αρκετά κοντά (αλλά σπάνια ξυρίζονται), όπως και το πίσω μέρος, με την κορυφή να διατηρεί μεγάλο από τον αρχικό όγκο του μαλλιού, δίνοντας τη δυνατότητα για πολλά διαφορετικά χτενίσματα. Αυτή του η ευελιξία το βοηθά να ταιριάζει σε όλους τους τύπους προσώπου, αν και γενικά κολακεύει περισσότερο άνδρες με κυκλικό πρόσωπο.

 • Ανδρικά Κουρέματα – French Crop

Και σε αυτό το ανδρικό κούρεμα, το πάνω μέρος έχει αισθητά περισσότερο μαλλί από ό,τι τα πλαϊνά του κεφαλιού. Ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα, ειδικά στα κυκλικά και τα οβάλ, καθώς αναδεικνύει τις όποιες γωνίες του προσώπου. Η αισθητική του αναδεικνύει τέλεια σπαστά και κατσαρά μαλλιά, χαρίζοντας στην εμφάνιση του άνδρα μια γοητευτική ανεμελιά.

 • Ανδρικά Κουρέματα – Pixie

Το pixie είναι ουσιαστικά ένα κλασικό ανδρικό κούρεμα, με πολύ έντονο κοντό σβήσιμο. Τα τελευταία χρόνια συνδυάζεται συχνά με φράντζα, δίνοντας τη δυνατότητα για διάφορα μοντέρνα ανδρικά χτενίσματα.

 • Ανδρικά Κουρέματα – Pompadourανδρικά κουρέματα-Pompadour-beyond beauty

Δείχνει τόσο μοντέρνο, ώστε είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως το συγκεκριμένο ανδρικό κούρεμα, το Pompadour, έγινε για πρώτη φορά δημοφιλές στις αρχές της δεκαετίας του ’60!

Διαχρονικά γοητευτικό, το Pompadour θέλει τα πλαϊνά αρκετά κοντά αλλά ποτέ ξυρισμένα, με το πάνω μέρος τόσο μακρύ ώστε να μπορεί να γυρίσει πίσω, χαρίζοντας στο όλο κούρεμα ένα λαμπερό wet look. Συνδυάζεται ωραία σε πρόσωπα με γένια που παραμένουν ωστόσο κοντά.

 • Ανδρικά Κουρέματα – Comb Overανδρικά κουρέματα Combover-beyond beauty

Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε πως τo Comb Over είναι περισσότερο είδος χτενίσματος και hairstyle, παρά κούρεμα, εμπνευσμένο από ένα κλασικό ανδρικό κούρεμα, γνωστό ως slick-back.

Στόχος του είναι να τραβηχτούν όλα τα μαλλιά στο πάνω μέρος του κεφαλιού προς τα πίσω και να μείνουν σταθεροποιημένα εκεί. Το μαλλί, όμως, κουρεύεται με τρόπο που να κάνει το συγκεκριμένο χτένισμα όσο το δυνατόν πιο κομψό και εύκολο στη διαχείριση. Στο πλάι, το μαλλί συνήθως ξυρίζεται εντελώς, αφήνοντας τα μαλλιά όσο το δυνατόν πιο μακριά στην κορυφή, δίχως κάποιο ενδιάμεσο σβήσιμο.

 • Ανδρικά Κουρέματα – με Φιλάρισμαανδρικα κουρεματα φιλαριστα by beyond beauty

Ένα ανδρικό κούρεμα με φιλάρισμα είναι εξαιρετική επιλογή για όσους προτιμούν τα πιο μακριά μαλλιά αλλά, παράλληλα, απεχθάνονται την ιδέα και μόνο του να στέκονται ώρες μπροστά στον καθρέφτη για ένα χτένισμα.

Όταν γίνει σωστά, το φιλάρισμα ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο: στα κυκλικά πρόσωπα χαρίζει ισορροπία, ενώ στα γωνιώδη γλυκύτητα, απαλύνοντας τις γωνίες τους.

 • Ανδρικά Κουρέματα – Slicked Backανδρικά κουρέματα-Slickedback-beyond beauty

Από τα πιο στιλάτα extreme κουρέματα των τελευταίων ετών, τα slicked back έχουν συνδυαστεί με μακριές γενειάδες και εντυπωσιακά χτενίσματα, ενώ έχουν το πλεονέκτημα πως ταιριάζουν σε κάθε σχήμα προσώπου και τύπο μαλλιού. Ουσιαστικά είναι ένας συνδυασμός ενός fade κουρέματος με μακρύ μαλλί στο πάνω μέρος, το τελικό σχήμα ή χτένισμα των οποίων θα καθορίσει και την παραλλαγή του κουρέματος.

 • Ανδρικά Κουρέματα – Man Bun & Χτενίσματα με Όγκο στο Πάνω Μέροςανδρικά κουρέματα-Manbun-beyond beauty

Τα τελευταία χρόνια το Man Bun απέδειξε πως ο κότσος μπορεί να αναδείξει την αντρική γοητεία εξίσου καλά με τη γυναικεία – αρκεί να συνδυαστεί με μακρύ ίσιο ή ελαφρώς σπαστό μαλλί. Το κούρεμα σκοπό θα έχει να καθαρίσει το μαλλί και να αφήσει τον αυχένα όσο το δυνατόν πιο δροσερό.

Αντίθετα, άνδρες με κατσαρά μαλλιά και μπούκλες μπορούν να δοκιμάσουν άλλα κουρέματα και χτενίσματα που χαρίζουν όγκο στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Με κοντά πλαϊνά, και μπούκλες να πέφτουν χαλαρά στο πλάι, το χτένισμά σου θα δείχνει μοντέρνο και νεανικό. Ωστόσο, αν έχεις κυκλικό πρόσωπο, απόφυγε τις πλαϊνές μπούκλες και δώσε όσο το δυνατόν περισσότερο όγκο στο πάνω μέρος του κεφαλιού.

 

Ανδρικά Κουρέματα για… Ειδικές Κατηγορίες

Τώρα που έχουμε μια εικόνα των σημαντικότερων ανδρικών κουρεμάτων, ας δούμε μερικά tips και κατευθυντήριες αρχές για ειδικές κατηγορίες ανδρών.

 • Ανδρικά Κουρέματα που Αναδεικνύουν τα Γκρίζα & Λευκά Μαλλιάανδρικά κουρέματα-grey-beyond beauty

Δεν χωρά αμφιβολία πως το γκρίζο και το λευκό μαλλί αποπνέουν μια ιδιαίτερη γοητεία στην ανδρική κόμμωση, χαρίζοντας ένα σοβαρό και συνάμα σαγηνευτικό στιλ.

Αν δεν έχετε θέμα με τους γκριζαρισμένους σας κροτάφους ή τα λευκά σας μαλλιά και θέλετε να τα αναδείξετε με το κούρεμά σας, να θυμάστε τα εξής:

 1. Γενικά μιλώντας, τα πολύ κοντά κουρέματα δεν κολακεύουν το γκρίζο και το λευκό μαλλί. Αντίθετα, κουρέματα με κοντά (όχι ξυρισμένα) πλαϊνά και όγκο στο πάνω μέρος δίνουν την ευκαιρία στο γκρίζο μαλλί να γοητεύσει με τα «νερά» και τις αποχρώσεις του, καθώς και με το παιχνίδισμα που κάνει με το φως.
 2. Από την άλλη, το μακρύ μαλλί, ή κουρέματα που αφήνουν αρκετά μαλλιά στον αυχένα, σπάνια κολακεύουν τα γκρίζα μαλλιά.
 3. Αποφύγετε, επίσης, τα πολύ μοντέρνα ή extreme κουρέματα. Όταν συνδυάζονται με λευκά ή γκρίζα μαλλιά μοιάζουν… «αταίριαστα» και σπάνια αφήνουν το γοητευτικό αποτέλεσμα ενός πιο κλασικού κουρέματος.
 4. Κουρέματα που δίνουν σε τούφες μαλλιού φορά προς πίσω, σε συνδυασμό πάντοτε με κοντά κουρεμένα πλαϊνά, είναι εξίσου γοητευτικά.

Να θυμάστε πως το γκρίζο μαλλί είναι πλεονέκτημα για την εμφάνισή σας, όχι μειονέκτημα

Μερικές Συμβουλές για Παιδικά Κουρέματα

Τα παιδιά, ακόμη και πριν φτάσουν στην «τρέλα» της εφηβείας, έχουν πλέον γίνει πολύ πιο απαιτητικά στον τομέα της εμφάνισής τους. Το ίντερνετ και η τηλεόραση τους χαρίζουν άφθονο υλικό για έμπνευση, ζητώντας από τους γονείς τους να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα και να δοκιμάσουν στο χαριτωμένο προσωπάκι τους κάτι πιο… μοντέρνο και στιλάτο.

Σκεφτήκαμε, λοιπόν, να συγκεντρώσουμε μερικές προτάσεις για παιδικά κουρέματα που έχουμε διαπιστώσει ότι ξετρελαίνουν και τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς τους!

 • Χωρίστρα με Ξυρισμένα Πλαϊνά

Συνδυασμός κλασικού και μοντέρνου, ταιριάζει τέλεια σε αγόρια με ίσιο μαλλί και σοβαρή φυσιογνωμία.

 • Κοντά Πλαϊνά Και Μεσαίου Μήκους Μαλλιά

Αν προτιμάτε κάτι πιο συντηρητικό και τα μαλλιά του παιδιού είναι σπαστά ή κατσαρά, δοκιμάστε κοντό-κουρεμένα πλαϊνά με λίγο περισσότερο όγκο στην κορυφή του κεφαλιού.

 • Κοντό με Φράντζα

Η φράντζα στρέφει τα βλέμματα στο προσωπάκι του αγοριού. Αν έχει όμορφα μάτια, το κούρεμα αυτό είναι ό,τι πρέπει!

 • Κοντό με Ξυρισμένα Πλαϊνά & Μπούκλες στο Κέντρο

Ιδανικό για αγόρια με κατσαρό μαλλί και πυκνές μπούκλες, το συγκεκριμένο κούρεμα όχι μόνο θα αναδείξει τη φυσική ομορφιά του μαλλιού του, αλλά και θα κάνει και το χτένισμά του πιο εύκολο.

 • Κοντό-κουρεμένα & Τραβηγμένα προς τα Πίσω

Στιλιζαρισμένο και… μεγαλίστικο, το συγκεκριμένο κούρεμα δεν θα δυσκολευτεί να τραβήξει την προσοχή όλων στον μικρό σας κύριο.

 • Κούρεμα «Μοϊκάνα»

Αν τόσο ο γιος όσο κι ο γονιός λατρεύουν τις ανατρεπτικές εμφανίσεις, μια μοντέρνα εκδοχή του κουρέματος «Μοϊκάνα» είναι ότι πρέπει!

 • Πομπαντούρ με Ξυρισμένα Πλαϊνά

Παρότι το κλασικό Pompadour θέλει τα πλαϊνά κοντά κι όχι ξυρισμένα, έχουμε διαπιστώσει ότι αυτή η παραλλαγή, σε συνδυασμό με μακρύ μαλλί στο πάνω μέρος τραβηγμένο προς τα πίσω, κολακεύει πολύ το παιδικό προσωπάκι ενός αγοριού, χαρίζοντας του παράλληλα ένα ασυναγώνιστα μοντέρνο look.

Να θυμάστε βέβαια ότι στο κάθε πρόσωπο, το κάθε κούρεμα δείχνει κάπως διαφορετικό! Προτού παραγγείλετε, λοιπόν, το κούρεμα που θέλετε για τον μικρό σας πρίγκηπα στον κομμωτή σας, δείξτε του μια φωτογραφία του κουρέματος και ρωτήστε τον ποια παραλλαγή θα ταίριαζε καλύτερα στη δική του δομή προσώπου.

Ανδρικά Κουρέματα για Εφήβους

Οι μέρες που οι γονείς σας είχαν λόγο στο προσωπικό σας στιλ τελειώνουν και έχει έρθει ο καιρός να δοκιμάσετε διάφορα χτενίσματα και κουρέματα και να ανακαλύψετε τη δική σας στιλιστική ταυτότητα.

Περιττό να πούμε ότι το εφηβικό μαλλί είναι η χαρά του κομμωτή! Αναρίθμητες επιλογές, ιδέες έξω από του κουτί και άφθονες ευκαιρίες για πειραματισμούς και extreme trends! Αν δεν έχετε ήδη κάτι στο μυαλό σας, ρίξτε μια ματιά σε μερικές έξτρα προτάσεις για το 2019, εκτός από αυτές που αναφέραμε πιο πάνω:

«Καρφάκια»

Πολυαγαπημένο κούρεμα των 90s, τα καρφάκια παραμένουν τελεία επιλογή για ένα εφηβικό κούρεμα. Δοκιμάστε μια παραλλαγή με τα καρφάκια να έχουν φορά προς το πίσω μέρος του κεφαλιού, σαν να τα παρασέρνει ο άνεμος. Γενικά ένα χτένισμα με αφρό χαρίζει στο συγκεκριμένο κούρεμα μια πιο απαλή και φινετσάτη αίσθηση, σε αντίθεση με το τζέλ, που το κάνει πιο σκληρό και επιθετικό.

Faux Hawk

Παρότι λανσαρίστηκε για πρώτη φορά πριν από περίπου μια δεκαετία, το Faux Hawk παραμένει trendy: αρκετά κοντό τόσο στα πλαϊνά όσο και στον αυχένα, διατηρεί μεσαίου μήκους μαλλί στην κορυφή του κεφαλιού, με το μήκος του να αυξάνεται όσο κινούμαστε προς το μέτωπο.

Το Faux Hawk ταιριάζει καλύτερα σε άτομα με μακρόστενα πρόσωπα, θεληματικό πηγούνι και έντονα ζυγωματικά.

Caesar Cut

Αγαπημένη επιλογή για έφηβους που λατρεύουν τα κοντά κουρέματα, το Caesar cut είναι όσο παλιό υποδηλώνει το όνομά του! Υποτίθεται πως ο περίφημος στρατηλάτης το είχε υιοθετήσει για να συγκαλύψει την πρόωρη του τριχόπτωση. Είτε έχετε παρόμοιο πρόβλημα, είτε όχι, είναι ιδανικό κούρεμα για εφήβους που τρέχουν από το πρωί ως το βράδυ και θέλουν ένα κούρεμα που να μην απαιτεί ιδιαίτερη προετοιμασία και φτιάξιμο.

French Crop με Ψηλό Fade

Η συγκεκριμένη εκδοχή του French crop χρειάζεται κι αυτή ελάχιστη προετοιμασία. Λίγο μακρύτερο από το Caesar cut, είναι τέλειο για όσους προτιμούν έναν συνδυασμό κοντού κουρέματος και πιο απαλού look στα μαλλιά τους. Το French crop χαρίζει στα μαλλιά μια απαλή υφή, ταιριάζοντας τέλεια σε άτομα με ίσιο μαλλί και ψιλή τρίχα.

Vertical

Το εντυπωσιακό αυτό κούρεμα είναι τέλεια επιλογή για καλοκαίρι, για εφήβους με τραχύ μαλλί και παχιά τρίχα. Το στιλ του χαρίζει ενέργεια και δυναμική στην εμφάνιση, και ταιριάζει εξίσου καλά σε κοντά και μακριά μαλλιά. Χαρίζοντας ύψος στο μαλλί, είναι ιδανικό για άτομα με τετράγωνο ή κυκλικό πρόσωπο.

Modern Cowlick

Άλλη μια ιδανική επιλογή για νεαρούς με πιο ατίθασο μαλλί, το modern cowlick σάς χαρίζει τον έλεγχο που αποζητάτε. Διατηρώντας το μαλλί σας κοντό στο πίσω μέρος και μακρύ μπροστά, συνδυάζεται τέλεια με wet look χτένισμα.

Side Part

Το side part είναι ένα κλασικό hairstyle που έκανε δυναμικά την επανεμφάνισή του στα hair trends τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι ιδανικό για νεαρούς που προτιμούν ένα πιο ξεκάθαρο, αυστηρό look.

High Volume

Το συγκεκριμένο κούρεμα, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, είναι σχεδιασμένο να χαρίζει όγκο σε νεαρούς με μικρό πρόσωπο. Τα μαλλιά διατηρούνται σε μεσαίο μήκος, συνεπώς είναι κατάλληλο για νεαρούς που τους αρέσουν τα πιο μακριά μαλλιά.

Μακρύ Buzz Cut

Αν έχεις κουραστεί από την περιποίηση και την προετοιμασία που χρειάζεται το μακρύ μαλλί, η μακριά εκδοχή του buzz cut είναι ότι πρέπει. Πολύ κοντό μαλλί ολόγυρα στο κάτω μέρος και ελαφρώς μακρύτερα στο πάνω, είναι ιδανική επιλογή για νεαρούς που ασχολούνται με σπορ και άλλες δραστηριότητες γεμάτες κίνηση και ενέργεια, καθώς δεν χρειάζεται καν χτένισμα όταν σηκώνεσαι από το κρεβάτι ή κάνεις μπάνιο.

Burr Cut

Το burr cut αποτελεί την λιγότερο… extreme εκδοχή του induction cut, του κουρέματος δηλαδή που είναι ένα κλικ από το πλήρως ξυρισμένο κεφάλι. Το καλό με το burr cut είναι πως δίνει τη δυνατότητα για διάφορα σχέδια στο κεφάλι, ειδικά στα πλαϊνά.

 Είτε έχεις ήδη βρει το κούρεμα που σου ταιριάζει, είτε χρειάζεσαι μια πιο επαγγελματική ματιά, έχουμε την πείρα και την τεχνική που απαιτείται για ένα τέλειο αποτέλεσμα, προσαρμοσμένο στο δικό σου πρόσωπο!

Κλείσε ραντεβού πατώντας εδώ.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδεχτείτε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική cookie.

Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις απορρήτου

Όταν επισκέπτεστε κάποιον ιστότοπο, μπορεί να αποθηκεύσει ή να ανακτήσει πληροφορίες στο πρόγραμμα περιήγησής σας, κυρίως με τη μορφή cookie. Ελέγξτε τις προσωπικές σας υπηρεσίες cookie εδώ.

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για να λειτουργήσει ο ιστότοπος και δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί στα συστήματά μας.

Για τη χρήση αυτού του ιστότοπου χρησιμοποιούμε τα παρακάτω cookies που απαιτούνται από τεχνική άποψη
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες