Once a week we send a digest with our most popular articles.

Hair Eyelashes & Nail Eco-Friendly Salon

Ανταύγειες Μαλλιών– Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε!

Τι ακριβώς είναι οι Ανταύγειες;

Χρησιμοποιώντας ανταύγειες διαφόρων χρωμάτων, μπορείς εύκολα να ανακαλύψεις ποιοι τόνοι κι αποχρώσεις σού «πηγαίνουν» καλύτερα και φωτίζουν το πρόσωπό σου, δίνοντάς σου άφθονες ιδέες για μια συνολική αλλαγή χρώματος στο μέλλον.

Τα χρώματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις ανταύγειες και οι πιθανοί συνδυασμοί είναι κυριολεκτικά αναρίθμητοι, με αποτέλεσμα να δημιουργούν συνεχώς νέες τάσεις στην κομμωτική.

Ποιες Ανταύγειες Σάς Πηγαίνουν Καλύτερα;

Παρακάτω, θα ανακαλύψετε τα βασικά τους χαρακτηριστικά και θα δείτε ποιες είναι αυτές που ταιριάζουν καλύτερα στο δικό σας πρόσωπο.

Ξανθές Ανταύγειες

Οι ξανθές ανταύγειες είναι από τις πλέον συνηθισμένες, γιατί χαρίζουν γοητεία και παράλληλα φωτίζουν καλύτερα το πρόσωπο, ανεξάρτητα από τον τόνο του δέρματος.

ξανθες ανταυγειες
ξανθες ανταυγειες στο κομμωτήριο beyond beauty ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 

Παράλληλα, ταιριάζουν σχεδόν με κάθε χρώμα και μήκος μαλλιών, όπως και σχεδόν σε κάθε χτένισμα!

Σε αυτό προφανώς βοηθούν οι πολλές αποχρώσεις του ξανθού, όπως το ξανθό της άμμου κι η απόχρωση της καραμέλας.

Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό, αν κινηθείς σε ξανθές ανταύγειες, να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει καλύτερα στη δική σου επιδερμίδα.

Παραδείγματος χάρη, σε μια ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα θα ταίριαζαν καλύτερα ξανθές ανταύγειες με υπόλευκο τόνο, ή ανταύγειες που τείνουν προς το σταχτί.

Προτού επιλέξετε πάντως, καλό θα ήταν να ζητήσετε τη γνώμη ενός ειδικού.

Καστανές Ανταύγειες & Ανταύγειες σε Καστανή Βάση

Το καστανό χρώμα, είτε σκούρο είτε σε πιο ανοιχτό τόνο, είναι αναμφίβολα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά χρώματα στα γυναικεία μαλλιά.kastanes-antavgies

Όντας κατεξοχήν το χρώμα μαλλιών των γυναικών της Μεσογείου, αναδίδει ιδανικά τη γοητεία και το φλογερό τους ταπεραμέντο.

Παρότι κάπως πιο σκοτεινό και διακριτικό, έχει την ιδιότητα να προσδίδει κύρος, αξιοπρέπεια και θέρμη στη γυναικεία εμφάνιση.

Οι καστανές ανταύγειες μπορούν να χαρίσουν παρόμοια χαρακτηριστικά ακόμη κι αν η βάση είναι διαφορετικού χρώματος.kastanes-antavgies beyond beauty

Αν έχεις καστανά μαλλιά και θες να τονίσεις και να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά σου δίχως να χάσεις τη φυσική σου βάση, δεν έχεις παρά να εφαρμόσεις κάποιες ανοιχτόχρωμες ανταύγειες σε συγγενικές αποχρώσεις.

Το πόσο ανοιχτόχρωμες θα είναι οι ανταύγειες σας θα καθοριστεί από τον τόνο του φυσικού καστανού σας χρώματος.

Καταρχάς, καλό είναι να θυμάστε ότι οι ιδιαίτερα ξανθές ανταύγειες ταιριάζουν καλύτερα σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις του καστανού.

Σε σκούρα καστανά μαλλιά συχνά ταιριάζουν καλύτερα ξανθές ανταύγειες σε πιο ιδιαίτερες αποχρώσεις, όπως το σκούρο μελί και το καραμελί.

Οι καραμελένιες ανταύγειες είναι επίσης πολύ καλή επιλογή για σκούρα καστανά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες – ιδανικός συνδυασμός για επιδερμίδες μεσαίου τόνου.

Κόκκινες ανταύγειες

Οι κόκκινες ανταύγειες είναι ιδανικές για όσες θέλουν να δοκιμάσουν κάτι πιο έντονο, τραβώντας την προσοχή και εκφράζοντας συνάμα τον δυναμισμό τους, αλλά διστάζουν ή πολύ απλά δεν θέλουν να αλλάξουν συνολικά το χρώμα των μαλλιών τους.

Οι κόκκινες ανταύγειες, το κατεξοχήν χρώμα του πάθους, πηγαίνουν τέλεια σε μαύρα, καστανά ή και καστανόξανθα μαλλιά, σε διαφορετικούς κάθε φορά τόνους.

κοκκινες ανταυγειες
κοκκινες ανταυγειες στο κομμωτήριο beyond beauty ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
κοκκινες ανταυγειες
κοκκινες ανταυγειες

Ανταύγειες Βabylights

Οι ανταύγειες babylights είναι πασίγνωστες και πολύ δημοφιλείς, γιατί χαρίζουν μια υπέροχη, φυσική όψη στα μαλλιά, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

babylights
babylights by beyond beauty agia paraskevi

Όπως υποδηλώνει και το όνομά τους, τα babylights προσπαθούν να αντιγράψουν τις υπέροχες σκιάσεις που σχηματίζονται στα μαλλιά των μωρών.

Έχετε θαυμάσει ποτέ τις πανέμορφες ξανθές ανταύγειες που ανοίγουν με τελείως φυσικό τρόπο από τον ήλιο;

Με τις ανταύγειες babylights μπορείτε να έχετε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα, δίνοντας την εντύπωση πως τα μαλλιά σας έχουν ξανοίξει φυσικά από την έκθεσή τους στο φως του ήλιου, όχι μέσω βαφής.

Στις ανταύγειες babylights το χρώμα που πρέπει να κυριαρχεί στα μαλλιά σου είναι το φυσικό σου.

Απλά προστίθενται σε συγκεκριμένες τούφες μερικές πινελιές από ειδικό υλικό ώστε να γίνει ακόμα πιο λαμπερό και όμορφο, κάνοντάς το να δείχνει υγιέστερο και πιο φωτεινό.

Η συγκεκριμένη τεχνική χρειάζεται πολύ προσοχή για να αποφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να επιτευχθεί η τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο φυσικό χρώμα και τη βαφή.

Για να γίνει αυτό, συχνά χρειάζεται να παίξετε με δύο χρωματικούς τόνους βαφής.

Οι ανταύγειες babylights μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε χρώμα μαλλιού, από το σκούρο καστανό ως το ανοιχτό ξανθό⋅ εξάλλου το βασικό χρώμα των μαλλιών δεν αλλάζει. Απλά δημιουργείται ένα παιχνίδισμα φωτός και σκιάσεων που σπάει τη μονοτονία.

Ανταύγειες Χάλκινες

 

χαλκινες ανταγειες
χαλκινες ανταγειες
χαλκινες ανταγειες
χαλκινες ανταγειες

Βρήκατε την έμπνευση που αναζητούσατε; 

Καλέστε μας τώρα για το προσωπικό σας ραντεβού στο 210-6001949

Δείτε τα τελευταία Φιλαριστά Κουρέματα

Μάθετε τι είναι τα φιλαριστά μαλλιά

Επισκέψεις: 274

Δες τη νέα σειρά hair extension με tapes