Hair Eyelashes & Nail Eco-Friendly Salon

Olaplex Θεραπεία Μαλλιών στο κομμωτήριο Beyond Beauty στην Αγία Παρασκευή.

Το κομμωτήριο Βeyond Beauty είναι εξειδικευμένο στην διάγνωση των προβλημάτων των μαλλιών και εφαρμόζει  τις κατάλληλες  θεραπείες μαλλιών ανάλογα με τις ανάγκες του τριχωτού.
olaplex prin kai meta
olaplex Αποτέλεσμα πριν και μετά
Εδώ θα βρείτε λύση για τα θαμπά-άτονα χωρίς λάμψη μαλλιά τα ταλαιπωρημένα  και με ξηρές  σπασμένες άκρες μαλλιά καθώς και για τα μαλλιά που φριζάρουν.  

Η καθημερινή περιποίηση των μαλλιών μας με διάφορα χημικά προϊόντα και συσκευές θερμότητας (πιστολάκι, πρέσα μαλλιών, ψαλίδι για μπούκλες) ταλαιπωρεί και φθείρει την τρίχα, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να χάνουν την λάμψη τους και να γίνονται εύθραυστα.

Ως αποτέλεσμα, παρατηρούμε τα μαλλιά μας να είναι θαμπά και άτονα, να παρουσιάζουν ψαλίδα, φριζάρισμα, άκρες που σπάνε αλλά και δυσκολία να μακρύνουν.

Σήμερα η επιστήμη έχει αναπτύξει νέα προϊόντα για την θεραπεία μαλλιών τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προληπτικά για να διατηρούμε τα μαλλιά μας υγιή και δυνατά με λάμψη και να απολαμβάνουμε την αυτοπεποίθηση στον καθρέπτη μας και από τα βλέμματα των άλλων.

Καλό θα είναι η εφαρμογή των θεραπειών μαλλιών να γίνεται σε εξειδικευμένα κομμωτήρια ,σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών προληπτικά και όχι κατασταλτικά, όταν θα έχουμε μαλλιά θαμπά και άτονα να παρουσιάζουν ψαλίδα, φριζάρισμα, άκρες που σπάνε αλλά και δυσκολία να μακρύνουν.

 

Αναλυτικά για τις Θεραπείες Μαλλιών olaplex

Στο κομμωτήριο Beyond Beauty, γνωρίζοντας και κατανοώντας κάθε ανάγκη των μαλλιών σας, σας παρουσιάζουμε την θεραπεία Olaplex

Θεραπεία Μαλλιών Olaplex

Tο Olaplex είναι πραγματικά ένα ιδιαίτερα επαναστατικό προϊόν για την βιομηχανία της παγκόσμιας κομμωτικής.

Ολαπλέξ (olaplex ) μία θεραπεία αναδόμησης, με θεαματικά αποτελέσματα, από την πρώτη κιόλας επίσκεψη, που αφήνει τα μαλλιά μας πιο υγιή, λεία και λαμπερά.

Eχει την ικανότητα να συνδέει του σπασμένους δεσμούς της τρίχας για αυτό άλλωστε ξεχωρίζει. Μας δίνεται η δυνατότητα να διορθώσουμε τα μαλλιά μας στο βάθος της τρίχας σε αντίθεση με τα απλά conditioner που λειτουργούν μόνο επιφανειακά.

Tο Olaplex χρησιμοποιείται σε διαφορετικές περιπτώσεις. Δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε το χρώμα το μαλλιών από σκούρο σε ξανθό εύκολα, χωρίς βέβαια να καταστραφεί τα μαλλιά σας, όσο και αν αυτά φαίνεται αδύνατο ή παράξενο.

Η επαναστατική αυτή θεραπεία αποτελείται από δύο προϊόντα, το Olaplex 1, που δημιουργεί νέους δεσμούς της τρίχας (bond generator) και το Olaplex 2, το οποίο τους τελειοποιεί (bond perfector) συνδέοντας τους δεσμούς που δημιουργήθηκαν μεταξύ τους!

 

Πώς λειτουργεί το προϊόν Olaplex;

Το Olaplex μπορεί βέβαια να χρησιμοποιηθεί και εκτός από την διαδικασία της βαφής.

Προσφέρει αναδόμησης στα μαλλιά με θεαματικά αποτελέσματα. Σε συνδυασμό με τη βαφή τα μαλλιά αποκτούν πλούσιο λαμπερό χρώμα, επανέρχονται σε μια υγιή εμφάνιση και είναι απίστευτα απαλά.

Η επίδραση των προϊόντων Olaplex παραμένει στα μαλλιά για αρκετό χρονικό διάστημα. Τα μαλλιά θα σας ενθουσιάσουν με την ασύγκριτη φρεσκάδα, με την ευκολία στο χτένισμα ενώ παράλληλα δεν φριζάρουν, είναι λεία και γυαλιστερά.

Πότε να κάνετε τη θεραπεία Olaplex

Σίγουρα πολλές γυναίκες αναρωτιούνται αν το δικό τους μαλλί χρειάζεται τη συγκεκριμένη θεραπεία. Εάν έχετε θαμπά μαλλιά που τους λείπει η λάμψη ή αν η τρίχα σας έχει καταστραφεί από βαφές ή από το συχνό styling τότε σίγουρα το Olaplex θα σας σώσει.

olaplex-before-after
olaplex-before-after

Επιπλέον, εάν το χρώμα στα μαλλιά σας δεν σας ικανοποιεί γιατί είναι θαμπό και καθόλου εκφραστικό τότε θα δείτε εξαιρετικά αποτελέσματα.

To Olaplex δίνει λύση σε μαλλιά που μπερδεύονται εύκολα και φριζάρουν με την υγρασία.

Αν και το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι άμεσο, ωστόσο, δεν θα κρατήσει για πάντα. Τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται καθημερινά από το styling, τις βαφές αλλά και τις περιβαλλοντικές συνθήκες.

Για αυτό τον λόγο η θεραπεία θα πρέπει να επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να διατηρούμε τα μαλλιά μας λαμπερά.

Η θεραπεία olaplex ενδείκνυται για γυναίκες που τα μαλλιά τους είναι αρκετά ταλαιπωρημένα και αδυνατούν να μακρύνουν φυσικά.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα μέσω αυτής τεχνικής και οι άκρες θα μακρύνουν σύντομα και θα σας χαρίσουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Επίσης μπορεί να αυξήσει άμεσα την διάμετρο της τρίχας και το οποίο έχει ως αποτέλεσμα τα μαλλιά μας να δείχνουν πιο πυκνά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το αποτέλεσμα είναι τέλειο και για όσους έχουν ταλαιπωρημένα μαλλιά αλλά ακόμη περισσότερο για εσάς που θέλετε να ανοίξετε τα μαλλιά σας χωρίς να κατάστρεψε την τρίχα.

Το πλήθος των επισκέψεων που χρειάζονται εξαρτάται από το πόσο φθαρμένα ή ταλαιπωρημένα είναι τα μαλλιά και αυτό αναλαμβάνει να το προτείνει ο εξειδικευμένος κομμωτής.

Αν, λοιπόν, σας προβληματίζουν τα ξηρά και εύθραυστα μαλλιά και θέλετε να τους χαρίσετε την περιποίηση που τους αξίζει, τότε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

beyondbeauty logo

 

facebook stars

Κλείσε Ραντεβού ONLINE

error: Content is protected !!