Hair Eyelashes & Nail Eco-Friendly Salon

Τρέσες & Extensions Μαλλιών – Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζεις

Όπως κι οι περισσότερες γυναίκες, λατρεύεις τα μακριά, πλούσια σε όγκο, μαλλιά. Από την άλλη, ίσως βλέπεις τα μαλλιά σου να μακραίνουν πολύ αργά!

Ίσως μάλιστα αναρωτιέσαι τι κάνουν οι σταρ, των οποίων τα μαλλιά μοιάζουν να μεγαλώνουν υπερβολικά γρήγορα!
Αν αγαπάτε τα μακριά, πλούσια μαλλιά, αλλά τα δικά σας είναι λεπτά και δίχως όγκο, υπάρχουν λύσεις!

Οι επεκτάσεις μαλλιών είναι σχεδιασμένες να συνενώνονται και να ανακατεύονται με τα δικά σας μαλλιά, χαρίζοντάς τους το μήκος και τον όγκο που ονειρεύεστε!hair-extensions-beyond-beautyΟι επεκτάσεις των μαλλιών έχουν πλέον γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας κάθε γυναίκας, καθώς και απαραίτητο αξεσουάρ για events και δημόσιες εμφανίσεις.

Hair Extensions & Τρέσες Μαλλιών – η Απόλυτη Λύση για Μακριά & Πλούσια σε Όγκο Μαλλιά

Οι επεκτάσεις και οι τρέσες μαλλιών είναι η ιδανική λύση για να μακρύνεις τα κοντά σου μαλλιά και να απολαύσεις τα χτενίσματα που πάντα ονειρευόσουν!

Κατασκευασμένα από 100% φυσική τρίχα άριστης ποιότητας, μπορούν να χαρίσουν στα μαλλιά σου μήκος ως και 60 εκατοστών, δίχως καμία απολύτως χημική ή τεχνική επεξεργασία!

Το μυστικό είναι να βρεις πρώτα το κατάλληλο extensions hair salon!

Ένας έμπειρος κομμωτής θα μπορεί να σου προτείνει την κατάλληλη μέθοδο και τον ιδανικό τύπο για τα δικά σου μαλλιά.

Υπάρχουν Τρέσες για Κάθε Όγκο και Τύπο Μαλλιώνhair-extension-balayage-obre

 • Τρέσες για σγουρά μαλλιά
 • Τρέσες για σπαστά μαλλιά
 • Τρέσες για ίσια μαλλιά

Τύποι Hair ExtensionsΤρέσες Μαλλιών

 • Τρέσες μαλλιών με κλιπ
 • Τρέσες μαλλιών με microrings
 • Extensions με κερατίνη
 • Extensions με Tapes

Τι Είναι Καλύτερο για Μένα, Τρέσες με Microrings ή Κλιπς, ή Extensions με Tapes ή Κερατίνη;

Η απάντηση εξαρτάται από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των μαλλιών σου, όπως το μήκος τους και η φυσική τους αντοχή.

Επίσης, ένας έμπειρος κομμωτής θα λάβει υπόψη και το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις προτού σου προτείνει την ιδανική για τα δικά σου μαλλιά τεχνική επιμήκυνσης.

Μπορώ να Έχω Tape Extension Balayage και Extensions Hair Ombre;

Υπάρχει εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και δυνατότητες συνδυασμών στα hair extensions. Μπορείς, επίσης, να χρησιμοποιήσεις διάφορες τεχνικές, όπως balayage, ombre και ανταύγειες.hair-extensions-ombre-balayage

Αν, για παράδειγμα, θέλεις να αποκτήσεις ξαφνικά ξανθές ανταύγειες ή να κάνεις ombre-balayageμπορείς να το πετύχεις πανεύκολα με μερικές τούφες extensions, δίχως να υποβάλλεις τα μαλλιά σου σε χρονοβόρες και κουραστικές διαδικασίες – και δίχως να αγχώνεσαι πια για το πότε θα βγουν οι ρίζες!

Τι είναι τα Extension tapes

Πρόκειται για μια επαναστατική μέθοδο τοποθέτησης extensions για μακριά και πλούσια σε όγκο μαλλιά, που επιδέχονται έντονο hair styling!

Με τα extensions tapes, αποκτάς πλούσια μαλλιά στον όγκο, το μήκος και την πυκνότητα που θέλεις, δίχως να κάνεις ζημιά στην τρίχα των φυσικών σου μαλλιών!hair-extensions-me-tape

Τα extensions tapes εφαρμόζονται στα μαλλιά σου χωρίς να αποδυναμώνουν την τρίχα, επιτρέποντάς σου έτσι να αλλάζεις εύκολα και γρήγορα το στυλ και το μήκος των μαλλιών σου!

Πώς Εφαρμόζονται τα Extension Tapes;

Η τοποθέτηση των extension tapes είναι πανεύκολη και πολύ άνετη – με μία προϋπόθεση όμως: να εφαρμοστούν από έναν έμπειρο κομμωτή.

Η διαδικασία είναι σχετικά απλή: η ειδική ταινία που συγκρατεί τα extensions τοποθετείται και κολλά κοντά στη ρίζα των φυσικών σου μαλλιών.

Η ταινία είναι διάφανη και, συνεπώς, αόρατη! Ακόμη κι αν κάποιος χαϊδέψει τα μαλλιά σου δεν θα καταλάβει ότι χρησιμοποιείς extensions!

Η ταινία θα παραμείνει στη θέση της για 6 με 12 εβδομάδες δίχως να χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προσοχή ή συντήρηση – απλά φροντίζεις τα extensions με τον ίδιο τρόπο που φροντίζεις και τα φυσικά σου μαλλιά!hair-extensions

Γιατί να Επιλέξω τα Extension Tapes;

 • Γιατί Δείχνουν Τελείως Φυσικά!

Επειδή η ταινία εφαρμόζεται στη ρίζα των μαλλιών δίχως να προκαλεί την παραμικρή ενόχληση, τα extensions θα δείχνουν απολύτως φυσικά! Στην πραγματικότητα, σε λίγες μέρες κι εσύ η ίδια θα ξεχάσεις πως έχεις extensions!

· Καλύπτουν Μεγάλη Επιφάνεια Μαλλιών

Μια μεγάλη διαφορά των extension tapes από τα συμβατικά extensions είναι η μεγάλη τους έκταση και η μεγάλη επιφάνεια μαλλιών την οποία μπορούν να καλύψουν.

Αυτό σημαίνει πως μπορείς να καλύψεις όλο το πλάτος των μαλλιών σου με λιγότερα extensions tapes και, συνεπώς, με λιγότερα χρήματα – και το αποτέλεσμα θα δείχνει πολύ ωραιότερο και πιο φυσικό!

·         Είναι Πανεύκολα στη Φροντίδα!

Τα extensions tapes δεν χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση· τα φροντίζεις όπως τα φυσικά σου μαλλιά: τα λούζεις και τα στεγνώνεις, μπορείς να τα κατσαρώσεις ή να τα ισιώσεις – με λίγα λόγια, μπορείς να τους δώσεις όποιο look θέλεις, όπως ακριβώς τα κανονικά σου μαλλιά!

 • Βοηθούν το Χτένισμά σου να Διαρκεί Περισσότερο

Τα extension tapes κάνουν το χτένισμά σου να διαρκεί περισσότερο, καθώς η φόρμα τους είναι πιο σταθερή από ό,τι αυτή της φυσικής τρίχας.

·         Μπορείς να τα Χρησιμοποιήσεις Ξανά και Ξανά

Τα extension tapes είναι πολύ ανθεκτικά, που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά!

Σε αντίθεση με τα περισσότερα κοινά extensions, που είναι μιας χρήσης, τα extensions tapes σού εξοικονομούν χρήματα και κόπο, επιτρέποντάς σου να τα χρησιμοποιήσεις αρκετές φορές προτού χρειαστούν αντικατάσταση.

·         Αφαιρούνται Πανεύκολα

Τέλος, τα extension tapes αφαιρούνται πανεύκολα! Απλά τα ψεκάζεις με ένα ειδικό, μαλακτικό σπρέι ή με μια λιπαρή μάσκα μαλλιών στο σημείο που εφαρμόζουν με την τρίχα των φυσικών σου μαλλιών και τα τραβάς απαλά.

Τι Πρέπει να Προσέξω Πριν και Μετά την Τοποθέτηση του Extension Tape

Πριν την τοποθέτηση των extension tapes, ο  hairstylist θα σε λούσει με ειδικό σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό, για να διασφαλίσει ότι τα μαλλιά σου είναι απολύτως καθαρά.

Δεν ενδείκνυται η χρήση conditioner ή μάσκας, γιατί μειώνει την αντοχή της κόλλησης των μαλλιών.

Μετά την τοποθέτηση  πρέπει να αποφύγεις το λούσιμο για 3 ημέρες, ώστε οι ενώσεις να κρατήσουν ακόμη καλύτερα.

Επίσης, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις θερμικά εργαλεία πάνω στη λωρίδα που έχει πραγματοποιηθεί η ένωση.

Extensions με Κερατίνη – Τι Είναι;

Αν θες πλούσια και μακριά μαλλιά, οι τούφες με κερατίνη είναι άλλη μια εξαιρετική επιλογή!

Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε από άποψη μήκους και όγκου, χρησιμοποιούμε και τον αντίστοιχο αριθμό extensions.

Για παράδειγμα, για ένα πλούσιο μαλλί ίσως χρειαστούν  80-180 τούφες με κερατίνη.hair-extensions-keratin

Τα extensions με κερατίνη κολλούν με ψυχρή κόλληση, και πάντοτε από εξειδικευμένο hair specialist: θα τοποθετήσει το κάθε extension με κερατίνη σε μια τούφα από τα δικά σου μαλλιά.

Η κόλλα της κερατίνης λιώνει με τη χρήση ενός ειδικού μηχανήματος με ψυχρή κόλληση (με υπερήχους), και τοποθετείται τουλάχιστον ένα εκατοστό μακριά από το τριχωτό της κεφαλής.

Τα extensions με κερατίνη κατεβαίνουν όσο μακραίνουν τα φυσικά μαλλιά σου και είναι μιας χρήσης.

Η αφαίρεση των extensions είναι εύκολη και γρήγορη και δεν επηρεάζει τα μαλλιά σου, με την προϋπόθεση:

 • ότι χρησιμοποιείς τα συνιστώμενα προϊόντα περιποίησης·
 • η αφαίρεσή τους να πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο συνεργάτη μας.

Για την τοποθέτηση των extensionς με κερατίνη, χρησιμοποιούμε στο BEYOND BEAUTY αξιόπιστα υλικά και μηχανήματα που εγγυώνται ιδανικό αποτέλεσμα και μέγιστη ασφάλεια για τα φυσικά σου μαλλιά.

 Τι είναι η Τρέσες Μαλλιών με Microrings

Η «τρέσα» είναι ένα πρόσθετο κομμάτι μαλλιών που αυξάνει το μήκος και την πυκνότητα των μαλλιών.

Τα microrings είναι μια νέα μέθοδος, στην οποία η τρέσα τοποθετείται με ειδικά μικρά δαχτυλίδια στα μαλλιά, δίχως να χρειάζεται να πιάσεις τα δικά σου μαλλιά σε μικρές πλεξούδες.

Έτσι, τα μαλλιά σου αναπνέουν σωστά, δίχως να επιβαρύνεται η υγεία και η λάμψη τους. Η τοποθέτηση είναι πολύ σταθερή και τα μικροσκοπικά rings δεν φαίνονται καθόλου.

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα που τα μαλλιά σου θα έχουν μεγαλώσει και τα rings θα έχουν κατεβεί προς τα κάτω, θα χρειαστεί να τα αφαιρέσεις και να τα επανατοποθετήσεις ψηλότερα.

Η αφαίρεση γίνεται πανεύκολα, δίχως κίνδυνο για τα μαλλιά σου.

Μόλις αφαιρεθούν τα rings, η τούφα extension «ελευθερώνεται» και αφαιρείται εύκολα, χωρίς να χρειάζεται να την «τραβήξετε», παραμένοντας σε άριστη κατάσταση.

Τρέσες μαλλιών με κλιπ – Τι Είναι

Οι τρέσες μαλλιών με κλιπ είναι οικονομικές, εύκολες στην τοποθέτηση και την αφαίρεση και δεν χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση – γι’ αυτό κι έχουν γίνει η πρώτη επιλογή για έξτρα όγκο και μήκος στα μαλλιά, αφού ο καθένας μπορεί να την τοποθετήσει ή να την αφαιρέσει μόνος του.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Αρχικά, κρεπάρεις τα μαλλιά σου με μια χτένα στα σημεία που θα βάλεις τα κλιπς και, στη συνέχεια, κουμπώνεις τα κλιπς στις ρίζες των μαλλιών σου ως εξής:hair-extensions-clips

 • ανοίγεις το κάθε κλιπ,
 • το τοποθετείς κοντά στη ρίζα των μαλλιών, εκεί που κρεπάρησες,
 • κλείνεις το κλιπ, προσέχοντας να μη πιάσει μεγάλη ποσότητα μαλλιών.

Στο Beyond Beauty, το εξειδικευμένο tape extensions κομμωτήριό μας, σε ενημερώνουμε υπεύθυνα και αξιόπιστα, γιατί θέλουμε το ιδανικό αποτέλεσμα για τα μαλλιά σου.

Όλα τα hair extension πού χρησιμοποιούμε είναι από 100% φυσική τρίχα, και σε μήκη 35 – 65cm.

Ικανοποιούμε όλες σου τις απαιτήσεις, εξασφαλίζοντας το τέλειο, φυσικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα που ονειρεύεσαι!

Κλείσε Τώρα για Ραντεβού ONLINE

Δες τη νέα σειρά hair extension με tapes

error: Content is protected !!