Hair Eyelashes & Nail Eco-Friendly Salon

Τα φιλαριστά μαλλιά εμπλουτίζοντας τη διαχρονική τους γοητεία με νέες τεχνικές και τάσεις!

Αισθάνεσαι έντονη την ανάγκη για μια ανανέωση, αλλά φοβάσαι τους… πειραματισμούς;

Τότε τα φιλαριστά μαλλιά είναι η ιδανική επιλογή!

Κούρεμα με ασίγαστη γοητεία και διαχρονικότητα, προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε τύπο και μήκος μαλλιού και αναδεικνύει μοναδικά τη φυσική ομορφιά του κάθε προσώπου.

Ναι, τα φιλαριστά μαλλιά είναι φανταστική επιλογή για κοντά κουρέματα για λεπτά μαλλιά για μαλλιά μεσαίου μήκους και για μακριά μαλλιά προσθέτοντας όγκο εκεί που χρειάζεται– κι αν δεν έχεις πειστεί ακόμα, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά παρακάτω…

Τι Είναι το Φιλάρισμα;

Το φιλάρισμα πρωτοεμφανίστηκε στα 90’s κάνοντας πραγματικό πάταγο.

Το φιλαριστό είναι το κούρεμα των μαλλιών σε διάφορα επίπεδα μήκους, γι’ αυτό και είναι γνωστό και ως ασύμμετρο κούρεμα.

Ο κομμωτής κόβει τα μαλλιά σου σε διαφορετικά μήκη, με τις εξωτερικές τούφες πιο κοντές και τις εσωτερικές σε μεγαλύτερο μήκος.

Τα φιλαριστά μαλλιά κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν πλούσια, με ιδιαίτερη υφή και ιδιαίτερο στυλ!

Εξάλλου, έρχονται σε τρομερή ποικιλία: φιλάρισμα σε όλο το μαλλί, φιλάρισμα μόνο μπροστά ή πίσω, φιλάρισμα στο πλάι.

Σε συνδυασμό με το χρώμα και τον τύπο μαλλιού, το φιλαριστό θα δείχνει πάντοτε μοναδικό, αναδεικνύοντας τη φυσική σου γοητεία!

Φιλάρισμα και Hair Layering – Είναι το Ίδιο;

Παρότι πολλοί χρησιμοποιούν τις δύο φράσεις σαν να είναι το ίδιο πράγμα, το φιλάρισμα και το hair layering έχουν κάποιες διαφορές.

Το hair layering δίνει έμφαση στις άκρες των μαλλιών, ώστε να είναι πιο διακριτικό – σχεδόν αόρατο.

Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που το hair layering ταιριάζει ακόμη ευκολότερα σε κάθε τύπο μαλλιού, ιδιαίτερα στα σπαστά μαλλιά, ή ακόμη και στα σγουρά!

Μάλιστα, ενώ τα ίσια μαλλιά είναι ιδανικά για το κλασικό φιλάρισμα, στο hair layering απαιτείται πολλή προσοχή και πείρα για να δείξει σωστά.

Γιατί Φιλαριστά Μαλλιά;

Φρεσκάδα & Κίνηση!

Τα φιλαριστά μαλλιά είναι το συνώνυμο της φρεσκάδας και της νεανικής κομψότητας, ίσως επειδή χαρίζουν όγκο και αέρινη κίνηση στο χτένισμά σου, διατηρώντας παράλληλα τα μαλλιά ανάλαφρα και ξεκούραστα.

Ποικιλία στα Χτενίσματα

Στην πραγματικότητα, αυτή η μοναδική κίνηση που χαρίζει στα μαλλιά το φιλαριστό, σου δίνει την ευκαιρία να παίξεις με πάρα πολλά και εξίσου εντυπωσιακά χτενίσματα

– μπούκλες, αλογοουρές, ασύμμετρα χτενίσματα και άλλα πολλά, κάνουν το φιλαριστό ιδανική επιλογή για γυναίκες που λατρεύουν την ποικιλία και βαριούνται εύκολα τα χτενίσματά τους.

Εντυπωσιακή Ανανέωση με… Μικρές Θυσίες!

Το σπουδαιότερο πλεονέκτημα, όμως, στα φιλαριστά μαλλιά είναι το ότι δεν χρειάζεται να μειώσετε σημαντικά το μήκος τους, κάνοντας κάποια δραματική αλλαγή!

Τα μαλλιά μπορούν να «δείχνουν» μόνο πιο κοντά και ανάλαφρα, δίχως να χρειαστεί να κόψετε μεγάλη ποσότητα μαλλιών.

Σε Ποια Μαλλιά Ταιριάζει Καλύτερα το Φιλάρισμα;

Παρότι μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε τύπο μαλλιού, το φιλάρισμα είναι ιδανικό για ίσια μαλλιά – ιδιαίτερα για γυναίκες με λεπτά μαλλιά δίχως ιδιαίτερο όγκο.

filarista-mallia

Αν έχεις γενικά λεπτή τρίχα, φρόντισε να μην το παρακάνεις με το κούρεμα, για να μη δείχνουν τα μαλλιά σου άτονα και λιγοστά.

Ένας έμπειρος κομμωτής θα σου συστήσει να αποφύγεις το έντονο φιλάρισμα ως τη ρίζα του μαλλιού, και θα δουλέψει κυρίως στις άκρες, παίζοντας με μύτες ή με κάποια φράντζα για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Γενικά, το φιλάρισμα δεν συνηθίζεται σε πολύ σγουρά μαλλιά, εκτός κι αν λατρεύεις τα πολύ φουντωτά μαλλιά.

Στα ελαφρώς σγουρά μαλλιά, όμως, το φιλάρισμα μειώνει το βάρος στις άκρες, αναδεικνύοντας τις μπούκλες και κάνοντάς τες να δείχνουν πιο καλοσχηματισμένες.

Να θυμάσαι, επίσης, ότι αν τα μαλλιά σου φριζάρουν εύκολα, για να διατηρήσει το φιλαριστό τη φόρμα του θα χρειάζεται λίγη περισσότερη περιποίηση.

Σε Ποιο Μήκος Μαλλιών Ταιριάζει Καλύτερα το Φιλάρισμα;

Το φιλάρισμα, αν εξαιρέσουμε φυσικά το πολύ κοντό, αγορέ κούρεμα, ταιριάζει σε κάθε μήκος μαλλιών.

filarista-mesaia-mallia

Απλά, ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σου, υπάρχουν ορισμένα επιπλέον πλεονεκτήματα.

Για παράδειγμα, το φιλαριστό χαρίζει κίνηση και όγκο στα κοντά μαλλιά που, λόγω του μήκους τους, το χρειάζονται!

Γι’ αυτό και δεν χρειάζεται ιδιαίτερο στήσιμο ή χρήση ζελέ ή πηλού σε κοντά φιλαριστά μαλλιά.

Σε Ποιο Είδος Προσώπου Ταιριάζουν τα Φιλαριστά Μαλλιά;

Φιλαριστό σε Πρόσωπα Τετράγωνα ή σε Σχήμα Καρδιάς

Αν το πρόσωπό έχει γωνίες, διάλεξε ένα φιλαριστό που θα τις γλυκάνει και θα τις απαλύνει.

Προτίμησε ένα έντονο φιλάρισμα ανεξάρτητα από το μήκος των μαλλιών σου, με τις άκρες γυρισμένες προς τα έξω.

fiarista-mallia-tetragono-prosopo

Φιλαριστά μαλλιά σε Στρογγυλά Πρόσωπα

Αν το πρόσωπό σου είναι στρογγυλό, ένα μακρύ φιλαριστό με μύτες στο ύψος του σαγονιού είναι ό,τι καλύτερο, καθώς θα χαρίσει στυλ και αέρινη κίνηση στα μαλλιά, πλαισιώνοντας με γωνίες το πρόσωπό σου.filarista-mallia-strogylo-prosopo

Φιλαριστά μαλλιά σε Οβάλ Πρόσωπα

Τα οβάλ πρόσωπα χαρίζουν και τις περισσότερες επιλογές το φιλαριστό: κοντά φιλαριστά μαλλιά, μεσαία ή μακριά με μύτες ή φράντζα, ή κομμένα στο ύψος ή λίγο πάνω από τους ώμους, όπως, π.χ. ένα καρέ, είναι από τις πιο κλασικές και γοητευτικές επιλογές για οβάλ πρόσωπα.

Αν έχεις ένα χαρακτηριστικό στο πρόσωπό σου που λατρεύεις και θέλεις οπωσδήποτε να τονίσεις, ζήτησε από τον κομμωτή σου να το αναδείξει, ξεκινώντας το φιλάρισμα από εκείνο το ύψος!

Ποια Είναι τα Δημοφιλή Φιλαριστά Κουρέματα;

Φιλάρισμα για Κοντά Μαλλιά…

filarista-malli;a-konta

Αν έχετε πολύ κοντό μαλλί, προτιμήστε για αρχή ένα φιλαριστό pixie! Γοητευτικό και νεανικό, χρειάζεται ελάχιστη περιποίηση και παραμένει πάντοτε στη μόδα.

Φιλάρισμα για Μαλλιά Μακριά και Μεσαίου Μήκους…

Το φιλαριστό καρέ είναι η must επιλογή για μαλλιά με λεπτή τρίχα, αλλά μπορεί να ταιριάξει και να αναδείξει το ίδιο υπέροχα κάθε τύπο μαλλιού, τόσο στην κοντή όσο και στη μακριά εκδοχή του.

kouremata-konton-mallion-by-beyond-beauty
kouremata-konton-mallion-by-beyond-beauty

Το Messy Shag έχει επίσης γίνει πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια, με το ξέγνοιαστο στυλ του και τη διαχρονική του απλότητα!

Το φιλαριστό με φράντζα είναι επίσης υπέροχη επιλογή για όσες γυναίκες φοβούνται τις απότομες αλλαγές: μια καλοσχηματισμένη φράντζα στα φιλαριστά μαλλιά μπορεί να μεταμορφώσει εντελώς την όψη τους!

Έτοιμη για ανανέωση;

Δές  επίσης πώς θα συνδιάσεις το χρώμα το ματιών με το χρώμα των μαλλιών

Κλείσε  ραντεβού ONLINE σου και ανακάλυψε μαζί μας ποιο φιλαριστό κούρεμα ταιριάζει καλύτερα στον δικό σου τύπο προσώπου και μαλλιών!

 

Δές την εφαρμογή της Νέας φυτικής ισιωτικής  Qiqi-vega-kerrin.

Visits: 1771

Δες τη νέα σειρά hair extension με tapes

error: Content is protected !!